kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

morc Monday

2008.10.06. 16:41 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Van olyan az ember életében - ez főként HÉTFŐ szokott lenni - amikor semmihez, de semmihez nem tud jó képet vágni. Na kapásból antiszociális, depresszív egyénnek tűnhetek mindenki szemében, de nem. Határozottan nem.

Ez egy ilyen hétfő és kész. Amikor a felhők, a kollégák, a reggel óta nem talált kulcsok, az éppen ma elromló ablaktörlőlapát, a kifogyó toll és a kiürült csokis doboz mind ellenem kötöttek álnok szövetséget, hogy elkenjék a hétfőmet. 

Hétfőre amúgy nem vagyok szenzitív. Olyan, mint kedd vagy a szerda, csak egy kicsit messzebb van a szombattól. Ettől még nem lenne okom utálni. 

Na attól meg különösen nem, hogy ezen a hétfő hajnalon két óvó kar ölelt és egy szerelmes szempár pislogott rám ébredéskor.

De mégis... meg kéne találnom a pozitívumot ebben a napban... de mi van, ha kifogyott a tollal, kirürült a csokikkal, elkenődött a lapáttal. Akkor nem lehet mit tenni, várni kell a keddre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr66699739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása