kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

váltás

2008.11.27. 15:52 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Azt érzem, hogy valami egészen mást kéne csinálnom, máshol, más hőmérsékleten, akár más országban. Bár a pasi meg a csajok meg a család meg a pöttyösrudi hiányozna. ja meg a macska. túl sok minden...

de kell valami váltás.

Szóljon valaki, ha keres egy angolul folyékonyan beszélő, bárpultos gyakorlattal rendelkező cserfes lánykát valahova a karib térségbe. Nem fogok hisztizni, ha az a sziget máshol lesz, csak süssön melegen a Napocska. Szívesebben szolgálnék ki unatkozó turistákat Mai Tai-jal, mint hogy itt senyvedjek egy olyan cégnél, ahol nagyobb összevisszaság nem is lehetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr37791563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása