kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

ho-ho-hó

2008.11.25. 11:57 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Leesett az első nagyobb mennyiségűnek mondható HÓ! Ilyenkor bámulom az eget és nézem, ahogy szállingóznak a naaaaaagy-puha hópelyhek az arcomra. Ha már tél, akkor hó ugye. Anélkül nem az igazi.

Persze ennek nem örülnek annyira a dimbesdombos részen lakók, a garázsnélküliek, a tűsarkút viselő és abban elesők, a telet útálók, a kocsijukat éppen összetörők, a hó miatti dugóban rostokolók és még sorolhatnám. Előbb említettek biztos a francba átkozták tegnap a fejünk fölé érkező nagy hófelhőket. De én nem. Egyenesen élveztem, ahogy gyök kettővel érek haza a kocsival és háromszor ülök majdnem seggre a járdán a frankó kis tűsarkú csizmám miatt. :)

Ma bágyadtan süt a Napocska, de a lucsok mellett azért a távolban fehér a táj, nekem meg ettől igazán téli jókedvem van! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr84787501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása