kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

kombinál

2008.11.05. 09:59 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Kell nekünk NŐKnek kombinálni, de most komolyan...

Szitu: végre találsz egy pasit. Normálisnak tűnik. Össszejöttök.

Basic level: (1 hónap)

rózsaszín lufi - csóktömkeleg - ölelés - együttalvás - szex, abból sok - közös hétvége - közös fotók - barátoknak bemutatás (mélyvíz 1.)

Intermediate:

Bemutatás szülőknek (mélyvíz 2.) - pasi simán veszi az akadályt - még több közös hétvége - KOMBINÁLÁS.

És itt jött el az Intermediate level legfontosabb és legsarkalatosabb része: szépen lassan letörlöd a párát arról a rohadt rózsaszín szemüvegről és elkezded észrevenni azokat az apró zavaró kis izéket, amik eddig is ott voltak ugyan, csak le sem tojtad őket, mert eddig a "jaj de boldog vagyok'- érzéstől levegőt se kaptál.

Na szóval itt jön a billenőpont, ami meghatározza a kapcsolatotok jövőjét. Konkrétan, hogy folytatódik-e egyáltalán...

Szar szitu, ha ez a billenőpont pont egybeesik a hölgy havijával. Rázós téma. Ilyenkor rém hülyék tudnak lenni... még magukat is nehezen viselik, nemhogy a pasit, akinek halvány lila fogggalma sincs arról, hogy reggel miért tart 5x annyi időbe eldönteni, hogy mit vegyenek fel az amúgy zsúfolásig pakolt ruhásszekrényükből.  Miért fáj a fejük, miért nem markolászhatja a mellüket, mint máskor, miért mondják félóránként könyörgő fejjel, hogy: Hagggyá' má...

DE: ha ez a pasi továbbra sem futamodik meg, és billenőpontja neki is biztos van, ha már havija nincs, szóval ha kitart és megvárja, míg a női izénk elmúlik és nem bombáz idegesítő kérdésekkel, hogy mi bajunk van, akkor érdemes megtartani.

Aki meg azzal a ténnyel küzd, hogy nem tudja eldönteni, mi a több, a zavaró vagy a pozitív tényező, fogjon egy papírt és írja le azokat 2 oszlopba.

Zárójelben megjegyzem: olyan pasi nincs, akinél a zavaró tényezők száma elenyésző lenne a pozitív oszlop mellett. Nincs. Tutira. Még a legszerelmesebb pároknál is tök totál normális, hogy néha egymás agyára mennek.

Csak az új  kapcsolatoknál van az az apró bibi, hogy hajlamosak azt hinni, hogy ezek a "nem működés" jelei. Nem, nem erről van szó. Az összecsiszolódásról van szó. És amíg jól összeszokott párocskák már rutinosan kezelik az efféle helyzeteket, addig éppen csiszolódó zöldfülű párocskák hajlamosak beparázni, netalántán meghátrálni...

Idő - idő - idő.

Mondom ezt magamnak, mivel 6 hete vagyunk együtt. A napszemcsit kezdem letörölni, ja és meg fog jönni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr8750923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása