kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

otthon

2008.11.26. 11:01 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Nekem abból több van. Ha azt mondom, hazamegyek, az több irányt jelenthet. De leginkább a budai albérletet nevezném annak, mivel két és fél éve az én röhögésem hallatszik a negyediken. Na szóval ez idő alatt kicserélődtek a lakótársak, de a mostani felállás nagyon tetszik.

1. kisdrága Á...-ám

énekel, rádiózik, filmőrült, allergiás a bazsalikomra, megnézi a szavatossági időt kétszer is a kajákon és elvan egy zsömlével egész nap (persze ezt tagadja) odaadással imádja Vincent Casselt, Mayát a méhecskét, hello Kitty-t és Snoopy-t. remélem minket, a lakótársait is.

2. egyetlen K...-ám

főzőistennő, imádja az életet, művész, egy ósdi spárgacsomóban is kompozíciót lát, szeretetgombóc, és szeretetéhes, épp szerelmes, és szerelmesen dobálja a mazsolákat és szőlőszemeket az este rögtönzött joghurtos süti tetetéje díszítésként.

no meg vagyok én. jó kis közeg. főleg ha hárman egyszerre bírunk otthon lenni és nekiállni beszélni egy üveg jófajta bor társaságában. szomszéd talán azt gondolja, ki röhög hangosabban versenyt rendezünk, pedig csak beszélgetünk.

2 napos esti szösszenet:

E - Figyu, most őszintén, Ti tudjátok, mi az a G-pont?

Á - legenda, mítosz

K - sci-fi...

............................................................

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr24789313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása