kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

irodai szék

2008.11.07. 15:14 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Mától 10 irodai székünk nem élvezheti, hogy az eddig megszokott formás- és kevésbé formás hátsók telepednek rajtuk.

Ennyit a válságról. Azt hisszük, ha nem egy megagigamulti cégnél dolgozunk, megúszhatjuk. Hát nem. Ma tizen nem úszták meg. Hétfőn újabb szórás. 1 hónap múlva még egy nagyobb adag. Én meg írogatom alá a kilépő papírokat és lesem az arcokat, hogy ki hogy fogadta a kirúgást. Érdekes esettanulmány:

Volt szomorú, vidám, megkönnyebbült, esetlen, tétova, felszabadult, flegma... belül persze mindenki azon gondolkozott, hogy mi lesz hétfőn, aztán kedden, s így tovább. Kósza távlati tervek...

Nekem még egy ideig megadatik itt, hogy a formás hátsómat a csodás terrakotta színű irodai gurulós székemen pihentessem napi 8 órában, de érzem, hogy ezt sem hosszú távon...

Keresnem kell egy másik széket, mert szék nélkül nem maradhat az ember segge.

Ezért ma állásinterjún voltam. Fejvadász hölgy tudomásomra hozta, hogy mennyire alkalmasnak talál a pozícióra és mennyire szimpi vagyok, és amint lehet, összehozza a randit lehetséges új főnökömmel.

"Több vas a tűzben" alapon, csak nehogy két szék közé üljek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr64755832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása