kelletteznekem

Mindennapi bentragadt gondolatok, apró "kinemmondott" szösszenetek, amiket senkinek nem mondhatok el épp akkor, nem suttoghatok a fülébe, vagy ordíthatok az arcába, ha épp úgy tartja kedvem.

Friss topikok

Linkblog

Barátok nagybével

2008.10.07. 13:47 | kelletteznekem | Szólj hozzá!

Vannak. Nem sokan, de nem is kell sok. Az a kevés viszont sokféle. Van nagyon régi, újabb, kolléga, lakótárs, lány, fiú, hetero, meleg, vörös, barna, szőke.

Egy a közös Bennük. Ismernek... Tudják pontosan, mikor miért milyen fejet vágok, milyen hangosan tudok nevetni, hogy utálom a rántott sajtot, hogy milyen cigit szívok és azt, hogy mennyire fontosak nekem.

Tegnap kedves barátnőm újonnan vásárolt lakáskájában voltunk este. Lassan mondhatom, hogy ez heti állandó program, mert mostanság gyakori, hogy átautózom a Petőfi hídon egy üveg borral, hogy elfoglaljam az állandó helyem a teraszon a belső zöld széken.

Ilyenkor mindenki "ápdételi" a másikat, hogy mi történt a Duna jobb-, és balpartján. Na nem mintha nem beszélnénk telefonon egyébként... sokat, de az kell is. Csak ilyenkor bor-cigi társaságában, bámulva a Mester utcai Champs Elysees-t fentről bambán...

Tegnap pont ez történt. Összejött a kisebb társaság az említett teraszon és orbit nagy nevetések közepette (amit egy barátnőm egymást követő fura kérdéseinek köszönhettünk) ültem a székemen, és arra gondoltam, hogy de jó, hogy Ők ott vannak nekem...

A bejegyzés trackback címe:

https://kelletteznekem.blog.hu/api/trackback/id/tr49701097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása